Service

Onze klantenservice bestaat uit experts op het gebied van sterk, duurzaam en kwaliteits gereedschap. Wij stellen informatie beschikbaar zodat u de keuze kunt maken in de aanschaf van het juiste gereedschap.Tevens willen wij u een impuls geven aan de beleving van kwalitatief sterke gereedschappen.

De eindgebruiker van het gereedschap staat centraal omdat De Groene Hand de eindgebruiker een erg belangrijke schakel vindt in het gehele proces. De kracht van De Groene Hand is het aanbieden van merkgereedschap met constante kwaliteit.

We proberen zo snel mogelijk al uw vragen te beantwoorden.

Indien u nog niet aan een Groene Hand vakhandelaar gekoppeld bent, krijgt u een mail met inloggegevens voor uw account om te zien aan welke vakhandelaar u gekoppeld bent. Dit is ook uw afhaaladres.
De Groene Hand vakhandelaar neemt contact met u per telefoon of mail dat uw order gereed staat om deze af te halen. Hier kunt u ook uw bestelling afrekenen.
De order wordt naar de Groene Hand vakhandelaar verstuurd. Verzending vindt meestal plaats tussen de 3 en 5 werkdagen.
Dit kunt u met uw Groene Hand Vakhandelaar bespreken. Wij leveren altijd kwaliteit en weten zeker dat altijd voldoet aan uw verwachtingen.