Uw webportaal voor professionele tuingereedschappen

De Groene Hand is uw webportaal voor professionele tuingereedschappen. Bekijk al onze aanbiedingen. Wij leveren het meest complete aanbod kwaliteit gereedschap zoals diverse snoeigereedschap, schoppen, harken, bezems, Atlas stelen en andere merk gereedschappen voor de vakman. Maar De Groene Hand is ook voor consumenten die op zoek zijn naar sterk, professioneel en duurzaam gereedschap. Alles is makkelijk te bestellen via de website en af te halen bij één van onze 140 professionele vakhandelaren.

Silky stokzaag Hayate 5000-6,5

Sterk
Silky stokzaag Hayate 5000-6,5

Met de Hayate kom je op plekken waar je met een ladder nauwelijks kunt komen. Terwijl jij met beide benen op de grond staat, zaag je in een paar halen de dikste takken door. De snelheid van de Hayate is te vergelijken met dat van een kettingzaag. Het blad heeft zoveel kracht dat het zagen bijna niet als inspanning voelt. Je laat gewoon het gewicht van de zaag het werk doen.

De twee vergrendel mechanismes (drukknoppen en klemmen) geven samen de meest veilige en stabiele vergrendeling van de gewenste stoklengte. Het onderste stokdeel omwikkeld met rubber voor een comfortabele en veilige grip, zelfs in natte weersomstandigheden. De stootbumper aan het uiteinde beschermt bij stoten of vallen.

Lees meer

Silky vaste gebogen snoeizaag Zubat 330-7,5

Krachtig
Silky vaste gebogen snoeizaag Zubat 330-7,5

De Zübat behoort tot de basisuitrusting van iedere boomverzorger.
Het is beslist de meest gebruikte handzaag door boomverzorgers wereldwijd. Niet zo gek, de Zübat heeft alles wat je zoekt ineen snoeizaag. Een veelzijdige, machtige trekzaag die je zowel bij precisie snoeiwerk in kleine ruimtes als bij het demonteren van bomen gebruikt.

Lees meer

Silky vouwzaag F 180-7,5

Allround zaag
Silky vouwzaag F 180-7,5

De Japanse trekzagen van Silky maken het snoeien makkelijker én leuker. De F180 is een allround snoeizaag die je voor de meest uiteenlopende tuinklussen kunt gebruiken en makkelijk opbergt in je gereedschapskist. De rubberen grepen absorberen trillingen, geven een betere grip in natte omstandigheden en voelen altijd warm aan, ook onder warme omstandigheden.

Lees meer

Zaagblad voor Silky vouwzaag Accel 160-7,5

Flexibel
Zaagblad voor Silky vouwzaag Accel 160-7,5

De punten van de tanden worden slechts een fractie van een seconden verhit tot een zeeg hoger temperatuur.
Omdat alleen de punt (het snijgedeelte) van de tand verhard wordt, behoudt de rest van de tand en het blad haat kwaliteit en flexibiliteit, waardoor Silky zagen drie keer langer meegaan ten opzichte van klassieke Europese zagen.

Lees meer

Fiskars SingleStep Universele schaar SP28

Allesknipper
Fiskars SingleStep Universele schaar SP28

Voor het knippen van verschillende materialen in de tuin. Stabiele, comfortabele grip. Voor rechts- en linkshandig gebruik. Met ophangoog voor het eenvoudig opbergen.

Lees meer

Smartfit Bypass Snoeischaar Fiskars P68

Gebruiksvriendelijk
Smartfit Bypass Snoeischaar Fiskars P68

Multifuntionle snoeischaar met variabele instelling van de handgreep. De variabele instelling is met één hand in te stellen tijdens het gebruik met de comfortabele SoftGrip™handgrepen en voor het veilig opbergen. Mogelijkheid voor het snel snoeien van dunne takjes als ook voor dikkere takken tot 24 mm diameter. Snoeischaar is geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijk en ergonomisch snoeien.

Lees meer

Graskantenschaar Saboten 1080

Roestvrij
Graskantenschaar Saboten 1080

Professionele graskantenknipper. Deze is in 3 standen instelbaar: horizontaal, verticaal en diagonaal. Door de hoog kwaliteit zijn de snijbladen vlijmscherp en heeft hij een lange levensduur. De teflon beschermlaag op de snijbladen maakt deze graskantenschaar zeer corrosie werend.

Lees meer

Fiskars Quantum transmissie heggenschaar HS102

Nauwkeurig
Fiskars Quantum transmissie heggenschaar HS102

Fiskars Quantum™ heggenschaar met nieuwe in genieuze functionaliteit en snoeitechniek van het gestroomlijnde Scandinavisch design DNA, compleet met de  Fiskars TruGrip™ sensatie. Robuuste aluminium armen zijn licht in gewicht en zeer sterk. TruGrip™ kurk met SoftGrip™ inleg verhoogd het comfort tijdens het werk. Messen uit gehard precisie staal snoeien krachtig en nauwkeurig. PowerGear™ mechanisme maakt het snoeien 3,5x gemakkelijker dan een standaard mechanisme.

Lees meer

EVEREST PREMIUM FIBERGLASS


Het merk EVEREST PREMIUM bestaat uit kwalitatief hoogwaardige slaggereedschappen met fiberglassteel zoals  bankhamers, vuisthamers, voorhamers, klauwhamer en rubberhamer, maar ook bijlen en kloofbijlen. Klik op de foto voor de Everest Premium website.